За нас

За нас
Кои сме ние и какво можете да намерите при нас?

Ние сме Madcolorsapparel, създаваме дигитални изображения, които превръщаме в изкуство върху всяка дреха или аксесоар в нашия магазин.
Занимаваме се с това от 2013 година, първоначално започна просто като хоби, след това се превърна в страст и работа.
По професия още сме Graphics Design,Freelance Artist, Digital Art, Cartoon, illustration,photographer,graphic designer.
Превръщаме всяка идея в изкуство, в нещо което дава смисъл, в нещо което предава послание, към всеки човек/клиент.
Изкуството е свобода, изкуството е свят в който, можеш да си всичко, което пожелаеш без да поставяш граници. 

Нашите дизайнерски облекла и аксесоари ще бъдат прекрасен подарък за вашите близки. Можем да персонализираме всеки дизайн в нашия магазин - при нужда от съдействие с радост ще ви помогнем с всеки въпрос! Може да ги комбинирате с дънки, панталони и различни якета за различни стилове. Можете също така просто да ги носите у дома като домашни дрехи или пижами - защото са толкова приятни към тялото и удобни.

Всички наши продукти са направени с любов и внимание за бъдещия им собственик. Внимателно опаковаме всяка поръчка и може да сте сигурни, че ще дойде при вас в перфектно състояние.

Разполагаме с богато разнообразие от мъжки и дамски облекла ( анораци, тениски, потници, блуза с дълъг ръкав тънка, блуза ватирана ), детско и бебешко облекло.
Материите подбираме сами, с любов и загриженост към детайла и качеството. В направата  на нашият бизнес е заложена идея,  послание: да бъдеш стиленмодеренунисекс,креативен,различен.Да усетиш детайла, емоцията, чистотата на визията.Всяка идея се рисува и визуализира старателно по ваш вкус или от подбраните каталози.

 

Предлагаме голямо разнообразие от  забавни и закачливи чаши, значки, аксесоари за ключове, стикери, фигурки и др. Подаръци по всякакъв повод.

Да изберете подарък за ваш  приятел, роднина е лесно с разнообразните идеи, които сме подготвили за вас. А ние познавайки добре вкуса и интересите ви, ще изберем най-подходящото сред всички предложения. Работим и с индивидуални поръчки на стоки от цял свят, които при желание ще Ви доставим.

*Изработваме всякакъви дизайни,лога или щампи,имате идея и желаете да я реализирате с радост ще я изготвим за вас!

Уебсайтът madcolorsapparel.com е собственост на МАГИЗИ ЕООД, БУЛСТАТ 205272465.

 


 

 
 

Сигурна

Доставка

Доставка до всяка точка
в страната с куриерски 
фирми
СПИДИ/ЕКОНТ

Преглед

×

Преглед

Прегледай своята 
пратка

 

Начин

×

Начин

на плащане

Плащане с карта, или 
Банков превод

 

Бърза поръчка

×

Бърза поръчка

Направи поръчка
по-телефона
0883/222 040

×

Избери своя желан продукт и го добави в количката

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧВАНЕ

КАК СТАВА ЗАПЛАЩАНЕТО И ДОСТАВКАТА? 

1. При направена поръчка през онлайн магазина, ще получите имейл за потвръждение на извършената от вас покупка, който най-често попада в спам. Статусът на вашата поръчка, ще бъде отличен с "Чакаща", след което ние имаме грижата да се свържем с вас, на посочения телефон за вашето потвърждение. 
След потвръждение от ваша страна, поръчката преминава в статус "Изработва се".

Подготвяне на вашата поръчка

×

Подготвяне на вашата поръчка

2. В срок от 3 до 5 работни  дни  след потвърждение, ще получите вашата поръчка  по куриер. Срока се отнася за поръчки свързани с облекло (мъжко,дамско,детско). Всички останали артикули в сайта, след тяхното заявяване под формата на поръчка, ще получите в рамките на 48 часа от куриерска фирма.

*Доставки не се извършват в почивни и празнични дни.

Доставка и

×

Доставка и

начин на плащане

3. ЗАПЛАЩАНЕТО НА СТОКИ ПОРЪЧАНИ ПРЕЗ ПЛАТФОРМАТА НА САЙТА, СТАВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЧРЕЗ КАРТОВО ПЛАЩАНЕ (ДЕБИТНА ИЛИ КРЕДИТНА КАРТА) ИЛИ БАНКОВ ПРЕВОД  . ДОСТАВКАТА СЕ ИЗВЪРШВА ОТ КУРИЕРСКИ ФИРМИ СПИДИ/ЕКОНТ.

- ЗА ГРАЖДАНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД БУРГАС, ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПОРЪЧКИ МОЖЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ, ВЪВ ФИЗИЧЕСКИЯ НИ МАГАЗИН.

*БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

При направена поръчка над 150 лв получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

×