Условия за връщане

Може да върнеш продукт закупен от madcolorsapparel.com в срок от 14 дни от датата на неговата доставка. 

!Внимание: Персонализирана поръчка направена през онлайн платформата, не се връща.

Дефекти/Рекламация

Рекламация на стока, закупена от madcolorsapparel.com може да бъде направена само за фабрични дефекти и не покрива повреди, настъпили вследствие на неправилна експлоатация и поддръжка на изделието. Например:при пране с препарати или на температури различни от тези, препоръчани от производитeля. Важно! 

*За да е възможно приемемането на върната от вас стока задължително трябва да е отбелязана опцията  "Преглед". Ако тази възможност не е отметната и не можем да видим състоянието на върнатата стока, то тя няма да бъде приета. 

При връщане на стока закупена от сайта ни, трябва да бъде приложен пълният получен комплект на продукта, както и всички съпътстващи го документи - касов бон, фактура. Освен закупената стока, следва да се върнат и всички получени с нея подаръци, в случай, че такива са ти изпратени от madcolorsapparel.com.

За да се върне продукт, трябва да заявиш желанието си за връщане чрез попълване на "Формуляр за връщане" на стока през профила си в сайта ни.
За целта трябва да влезеш в "Моят Профил", след това натискаш "Връщане на продукти".
След попълване и изпращане формуляра трябва да бъде разгледан и одобрен, преди да може да се изпрати артикулът.

Връщането и приемането на продукт може да бъде отказано от madcolorsapparel.com в случай, че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в: повреди по окомплектовката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, доставена при поръчката.

Върнат от клиент продукт може да бъде компенсиран с възстановяване на сумата чрез зареждане на портфейла му в профила на сайта или по предоставена от клиента банкова сметка, в 14 дневен срок след приемане на върнатия продукт от madcolorsapparel.com При изразено желание от страна на клиента, може да бъде извършена замяна с друг продукт/продукти.

Транспортните разходи по връщането на продукта са за сметка на клиента.

*ВНИМАНИЕ!!! При поръчка сгрешена от КЛИЕНТА това се отнася за ( модел, размер или цвят ), ние не носим отговорност. За подаване  на нова поръчка е нужно да се изработи отново, което означава че ще трябва да я заплатите повторно. За това гледайте и преценяйте внимателно размерите, ако имате затруднения или нужда от консултация, може да се свържете с нас за да помогнем да вземете правилното решение.

 

Сигурна

Доставка

Доставка до всяка точка
в страната с куриерски 
фирми
СПИДИ/ЕКОНТ

Преглед

×

Преглед

Прегледай своята 
пратка

 

Начин

×

Начин

на плащане

Плащане с карта, или 
Банков превод

 

Бърза поръчка

×

Бърза поръчка

Направи поръчка
по-телефона
0883/222 040

×

Избери своя желан продукт и го добави в количката

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧВАНЕ

КАК СТАВА ЗАПЛАЩАНЕТО И ДОСТАВКАТА? 

1. При направена поръчка през онлайн магазина, ще получите имейл за потвръждение на извършената от вас покупка, който най-често попада в спам. Статусът на вашата поръчка, ще бъде отличен с "Чакаща", след което ние имаме грижата да се свържем с вас, на посочения телефон за вашето потвърждение. 
След потвръждение от ваша страна, поръчката преминава в статус "Изработва се".

Подготвяне на вашата поръчка

×

Подготвяне на вашата поръчка

2. В срок от 3 до 5 работни  дни  след потвърждение, ще получите вашата поръчка  по куриер. Срока се отнася за поръчки свързани с облекло (мъжко,дамско,детско). Всички останали артикули в сайта, след тяхното заявяване под формата на поръчка, ще получите в рамките на 48 часа от куриерска фирма.

*Доставки не се извършват в почивни и празнични дни.

Доставка и

×

Доставка и

начин на плащане

3. ЗАПЛАЩАНЕТО НА СТОКИ ПОРЪЧАНИ ПРЕЗ ПЛАТФОРМАТА НА САЙТА, СТАВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЧРЕЗ КАРТОВО ПЛАЩАНЕ (ДЕБИТНА ИЛИ КРЕДИТНА КАРТА) ИЛИ БАНКОВ ПРЕВОД  . ДОСТАВКАТА СЕ ИЗВЪРШВА ОТ КУРИЕРСКИ ФИРМИ СПИДИ/ЕКОНТ.

- ЗА ГРАЖДАНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД БУРГАС, ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПОРЪЧКИ МОЖЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ, ВЪВ ФИЗИЧЕСКИЯ НИ МАГАЗИН.

*БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

При направена поръчка над 150 лв получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

×